ORDU / FATSA - Ali Rıza Demircan İlkokulu

Ali Rıza Demircan İlkokulu

Mustafa Kemal Paşa Mah. Ata Cad.Yücel Sokak.No24
Vizyon
Çağdaş, hoşgörüye dayalı, öğrenci merkezli, çağın gerektirdiği teknolojik imkanlara ayak uydurabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, yetiştirdiği öğrencilerle diğer kurumlarda da model olabilecek bir okul olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş, demokratik ve bilimsel düşünen , değişim ve gelişime açık, kendine güvenen, hak ve ödevlerinin farkında olan, milli ve ahlaki değerleri yüksek, seçkin bireyler yetiştirmektir.
08:50-12:15 12:50-14:30
DOĞALGAZ
ULAŞIM SORUNU YOKTUR
Servis Bilgisi
OKULUMUZDA 7 TANE ÖĞRENCİ VELİERİNİN TUTMUŞ OLDUĞU ÖZEL SERVİS ARACI İLE ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZİ TAŞIYAN BİR DEVLET TAŞIMA SERVİSİMİZ VARDIR
İLÇE MERKEZİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İLİMİZ ORDUYA 45 KM UZAKLIKTA FATSA İLÇE MERKEZİNDE MKP MAHALLESİ ATA CADDESİ YÜCEL SOK : NO:24 ADRESİNDE BULUNMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri
OKULUMUZDA 17 SINIF 1 ÖZEL EĞİTİM SINIFI VE 2 TANEOKUL ÖNCESİ SINIFLARIMIZ MEVCUTTUR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
İLKOKUL PUANSIZ
Okulun Sınav Başarı Durumu
OKULUMUZDA SINAV YAPILMAMAKTADIR.(4. SINIFLAR HARİÇ)
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN AKTİF OLARAK SPORTİF FAALİYETLERE KATILIMI TEŞVİK EDİLMİŞ OLUP 180 CİVARINDA ÖĞRENCİMİZİN LİSANSI VARDIR. SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE KATILIM YAPILMAKTADIR.fOLKLOR EKİBİMİZ İL 3. SÜ OLMUŞTUR
OKULUMUZDA E TWİNNİNG VE TEKNOFEST PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.