Ekm

Yaşadığımız şehir Ordu'nun kültürel değerlerini,tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak amacıyla pano hazırlanmış olup öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Ekm

Okul bahçe zeminindeki taşlar ıslanıp şiştiğinden öğrencilerimiz için tehlike oluşturmuş olup Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bahçe zemini yenilenmiştir.Fatsa Belediyesine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz çevresindeki demir korkuluk ve kapılar okul aile birliği tarafından boyatılmıştır.Teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz anasınıfı binamızın pencerelerine korkuluk takıldı.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

Okul bahçemizde bulunan oturma alanlarının tamiri Fatsa Belediyesi tarafından yapılmıştır.Fatsa Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Eyl

Sevgi yaratılıştan gelir sonradan kazanılmaz.Tıpkı minik kalplerin patili dost sevgisi gibi.

Eyl

Her sene eylül ayının 3. haftası yani okulların açıldığı ilk hafta İlköğretim Haftası olarak kutlanır. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlamasıyla okulumuzda da İlköğretim Haftası Programı düzenlendi. Okula kavuşmanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerimiz okula yeni başlayan arkadaşlarına hoşgeldin diyerek kendileri de bir üst sınıfa geçmekten mutlu olduklarını dile getirdiler. Program bu ders yılının da güzel geçmesi dilekleriyle devam etti.

Biz de yeni Eğitim Öğretim Yılı'nın öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm eğitim çalışanları adına hayırlı olmasını diler; sağlıklı, mutlu, başarılı, hem eğlendiğimiz hem öğrendiğimiz bir ders yılı geçirmeyi temenni ederiz.

Eyl

Özel HT Dil Eğitim ve Sanat Merkezi Kurucu Müdür Gülbeyaz ÇİMEN TONBULOĞLU,İngilizce Öğretmeni Erhan EKİLİ,Müzik Öğretmeni Selin YAVUZ; Okul Müdürümüz Yusuf KOLCU'yu ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz okul öncesi ve 1. sınıflarımız için uyum haftası devam etmektedir.Eğitim-Öğretim'e yeni adım atan tüm minik öğrencilerimize sağlıklı,mutlu,başarılı bir eğitim-öğretim hayatı diliyoruz.

Eyl

Okul kantinimizin dış cephesi daha temiz ve güzel görünmesi amacıyla fayans kaplama yapıldı.Okulumuza hayırlı olsun.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 11 Eylül'de başlayacağından öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütebilmeleri için okulumuz Fatsa Belediyesi tarafından ilaçlanarak yeni Eğitim Öğretim Yılı'na hazırlık yapıldı.Fatsa Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzun bahçe temizliği Fatsa Belediyesi tarafından yapılmış olup okulumuz bahçesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'na hazır hale gelmiştir.Fatsa Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Eyl

Uyum Haftası Programı için okukumuz Okul Öncesi ve 1. Sınıflarımızın hazırlıkları tamamlanmış olup mini mini öğrencilerimizi bekliyoruz.

Eyl

Okulumuz bahçe temizliği yardımcı personellerimiz tarafından yapılıp okulumuz bahçesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'na hazır hale getirilmiştir.

Tem

Okulumuz okul öncesi sınıflarımızın çatı tadilatı ve dış cephe boyası öğrenci velimiz Bahri ENEZ tarafından yaptırılmış olup 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda miniklerimizin kullanımına hazır hale getirilmiştir. Sayın velimize teşekkür eder, miniklerimizin sağlıklı, güzel günlerde kullanmalarını dileriz.