OKULUMUZ ''OKULUM TEMİZ'' BELGESİ ALDI

Okulum temiz belgesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2020 yılında başlatılan bir proje olup okulların hijyen ve temizlik standartlarını yükseltmeyi amaçlamaktadır. Bu kapsamda okulların fiziki ortamları, temizlik malzemeleri, pesonel eğitimi, öğrenci katılımı ve denetim süreçleri değerlendirilmektedir. Belge almaya hak kazanan okullar bakanlık tarafından belirlenen kriterleri yerine getirmiş ve denetimlerden başarıyla geçmiştir.

Okulumuz da bu belgeyi almaya hak kazanmış olup belgemiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Saygın ATİNKAYA tarafından Okul Müdürümüz Yusuf KOLCU'ya takdim edildi.Bu projeye emek veren okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, personellerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

08-12-202308-12-2023

Yayın: 08.12.2023 - Güncelleme: 08.12.2023 14:24 - Görüntülenme: 51